Akulab Idols

Osallistu

Esitarkastajat

Matti 'Mmmm' Karjalainen

Labran pomo (ainakin paperilla) on salakavala hahmo joka aina ilmestyy odottamatta takavasemmalta ja tivaa, että jokos se väitöskirja / dippa / paperi on jo kohta valmis.

Matti videoi suorituksesi ja loppuyön palaverissa joudut piinapenkkiin jossa sinut pakotetaan katsomaan mokasi nauhalta kerran toisensa jälkeen kunnes olet uudistunut tutkija. (Mm. 'Kellopeliappelsiini'-elokuvassa ja kirjassa esiintyvä samalainen menetelmä perustuu juuri tähän Matin menetelmään).

Lea 'Kissanainen' Söderman

'The buck stops here!", sanoo labran todellinen johtaja. Lea se on joka istuu labran rahakirstun päällä. Älä suututa Leaa tai päädyt istumaan kakkusi labran gulagissa siperiassa kuten moni onkin jo joutunut kokemaan!

Lutz 'Plaupunkt' Trautmann

Achtung! Ulkomaanedustaja Herr Trautman lähtee seuraavana keikkanaan saneeraamaan Plaupunktin uusiksi! Palopuheessaan Trautmann lupaa autostereoita koko labralle!

Aki 'Titityy' Härmä

Aki on saanut koulutuksena Syyrian, Irakin, tms. salaisissa palveluissa ja saa sinut 'laulamaan' alta aikayksikön! Varo tätä miestä ja koita välttää joutua 'projekti Titityy':n 'kuuntelukokeeseen'...


Akulab Idols
Copyright © Jussi Hynninen.