Väänänen Jot Experience

Väänänen Jot Experience oli viihteellinen väitösohjelma, joka esitettiin Sähköosaston S3-salissa (poikkeuksellisesti) maanantaina 26.5. klo 12.00 ja illalla Bar Alahuoneessa.

Mitä olet aina halunnut tehdä väitöstilaisuudessa?

Väänänen Jot Experience on ohjelmaformaatti, joka tarjoaa esiintymisareenan kaikille niille, jotka eivät ole vielä päässeet toteuttamaan itseään väitöstilaisuudessa. Laji on vapaa. Voit tehdä monografin, nipun, laulaa, esittää akrobaattisen suorituksen tai tehdä jotain muuta spektaakkelimaista.

Esityksellä saa olla mittaa noin 20 minuuttia ja lähetykseen pääsee esitarkastuksen kautta. Kirjoita lyhyt abstrakti, jossa kerrot tai demonstroit sen, mitä olet aina halunnut tehdä väitöstilaisuudessa ja lähetä se osoitteeseen:

Akustiikan laboratorio
PL 3000
02015 TKK

Mikäli olet liian laiska kirjoittamaan abstraktia tai sinulla ei ole kirjoituskonetta, niin voit esittää ideasi sähköpostin välityksellä osoitteessa vaitos@acoustics.hut.fi.

Muista laittaa mukaan yhteystietosi!

Yleisöksi

Kaipaamme innostuneita myötäeläjiä, jotka haluavat osallistua keskusteluun ja kykenevät antamaan raikuvat aplodit. Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon ja sinulla on yleensä perjantai-päivä vapaa, täytä seuraava lomake. Edellytämme ilmoittautuneilta vähintään 18 opintoviikkoa.

Nimi:
Kaupunki:
Email:
Puhelin:
OoVeet:
Koulutusohjelma:
Erityistaidot:
Harrastukset:
Haluan VJE-tietoa sähköpostiini.
Saako sinua kuvata suihkussa tietämättäsi?
 

Kuvalliset tallenteet

Väitös

Juhlat


Jussi Hynninen <hynde@acoustics.hut.fi>